TILBAKE TIL UTSTILLINGER

FORRIGE UTSTILLING
|

Go With the Flø - 2013

Damien Hirst/Kristoffer Myskja

Kunstival-sirkuset inntar snart glade Flø.

Moods of Norway lanserer sin splitter nye isbil (!) under årets Go With the Flø. Også blir det selvsagt kunst av ypperste merke, musikk og mote. Tør du gå glipp av magiske Flø i sommer?

Kunst, musikk og mote skal igjen møtes til Go With the Flø. Kunstivalen arrangeres lørdag 29. juni og søndag 30. juni i bygda Flø sør for Ålesund. Denne gangen blir det gøyere på landet enn noen gang - med sirkus-workshop, mekanisk skulpturkunst - og bygdas egen hiphop-stjerne.

Damien Hirst er årets kunstivalkunstner - og kunsten til den britiske eksentrikeren fyller i år hele Studio Hugo Opdal. Kunsten til verdens mest kjente nålevende kunstner har aldri fått en bredere presentasjon ved noe norsk galleri. Utstillingen består av verk som speiler de fleste av temaene Hirst har jobbet med i sin karriere og inneholder oljemalerier, akrylmalerier og unike trykk i tillegg til en 60 centimeter stor utgave av «The Virgin Mother».

Kunstivalen byr på to nylagde mekaniske skulpturer fra den svært spennende norske kunstneren Kristoffer Myskja i gymsalen i bygdas nedlagte skole. Ved bygdas forsamlingshus - Vonheim - spiller canadiske Lowell to intimkonserter.

Chris Masters er vokst opp i kunstivalbygda og utgir sin debut-EP i sommer. Hip-hop-artisten åpner årets Go With the Flø med å servere smakebiter fra platen.   

Go With the Flø er et samarbeid mellom Studio Hugo Opdal, Paul Stolper Gallery, Moods of Norway og bygdefolket på Flø. De glade guttene i Moods har flere overraskelser på lur - i tillegg til premieren på sin nye isbil. Bygdas eneste butikk - en Moods of Norway Brand Store - er dessuten nyoppusset for den store anledningen.

Det er gratis workshop for barn med Cirkus Minimax, hvor de yngste får muligheten til å opptre for de besøkende. I tillegg kan de lage kunst av søppel fra fjøresteinene, være med på fortellerstund i lavvo og eller traktorturer. Bygdefolket står for matservering med lakseburger, morrpølse og kafé.