TILBAKE TIL UTSTILLINGER

FORRIGE UTSTILLING
| NESTE UTSTILLING

Go With the Flø

Verdens minste og beste kunstival - 4 september

Velkommen til Go With the Flø 2016 - 4 september 12-17

Go With the Flø 2016 blir ungt, spenstig og lekent. Programmet begynner å ta form, og inneholder fremadstormende kunstnere, urban action-sport og dansbare rytmer.

Go With the Flø er en slags krysning av kunstfestival og bygdedager, og inviterer for sjuende året små og store til en magisk opplevelse i bygda Flø. I år prøver verdens minste og beste kunstival noe nytt: For første gang arrangeres Go With the Flø på seinsommeren - søndag 4. september.

I galleriet Studio Hugo Opdal blir det utstilling med en håndfull unge kunstnere. Etter å ha stilt ut verdensstjerner som Elmgreen & Dragset, Bjarne Melgaard og Damien Hirst, går Go With the Flø motsatt vei og stiller ut framtidas kunsttjerner. Du har kanskje aldri har hørt om de før – men vårt tips er at det kommer du til å gjøre! 

 

– Det kan være vanskelig å få en plass på veggene hos anerkjente gallerier i dag. Derfor føles det bra å gi sjansen til unge kunstnere. Vi håper det er interessant for publikum å se ubeskrevne kunstnere, som likevel fortjener oppmerksomhet. Kanskje finner publikum noen å følge videre i karrieren, sier gallerist Hugo Opdal. 

 

Utstillingen er satt sammen av Martin Schreiner, som selv har to separatutstillinger bak seg. Schreiner jobber hovedsakelig med tegning, og har i flere år vært assistent hos Sverre Bjærtnes. Utstillingen vil ha en klar sentimental side, med verk som har base i håndverk.

 

Parkour-stjernen Amadei Weiland kommer til Go With the Flø med halsbrekkende sprell og workshop for de yngste. Mannen som går under tilnavnet «Urban Amadei», er blant verdens fremste utøvere i den unge sporten som går ut på å forsere ulike hinder uten annen hjelp enn spenst og muskelstyrke. Vi tror 26-åringen som blant annet har sikret seg en plass i Guinness, kommer til å ta pusten fra de fleste.

Kunstgalleriet ligger i den nedlagte skolen i bygda. Gymsalen er tidligere brukt til kino, konserter og kunstinstallasjoner. I år blir det snurret dansbar musikk når publikum møter et velkjent konsept i ny drakt. ­­­­Go With the Flø er et samarbeid mellom Studio Hugo Opdal og bygdefolket på Flø.