TILBAKE TIL UTSTILLINGER

FORRIGE UTSTILLING
| NESTE UTSTILLING

Bjarne Melgaard

Go with the Flø 2015

Go With the Flø med ny kunst av Bjarne Melgaard

Fra 1.juli er utstillingen åpen hver dag mellom 12-15. Ellers etter avtale. Kontakt 95750027.

Utstillingen henger til og med 16.august.

Velkommen til kunstival på fantastiske Flø lørdag 20. og søndag 21. juni 2015.

I år arrangerer vi verdens minste og beste kunstival for sjette gang.  Vi håper dere har lyst til å besøke Go With the Flø - vår krysning av kunstfestival og bygdedager.

På programmet har vi tipptopp kunst, kunstskole for barna, en sjanse til å prøve kajakkpadling og deilige kaker og mat fra bygdefolket.

Go With the Flø byr i år på:

En sjelden salgsutstilling med den internasjonale kunstscenens «enfant terrible», Bjarne Melgaard. Kunstkritiker Roberta Smith i New York Times mener nordmannen «never met a taboo he didn't like breaking».

Til utstillingen på Flø har Melgaard malt 11 nye oljemalerier, flere akvareller, en skulptur samt 13 grafiske arbeider. Bjarne Melgaard er utdannet ved Statens kunstakademi i Oslo, Jan van Eyck-akademiet i Maastricht og Rijksakademie i Amsterdam. Kunstneren bor nå i New York.

Bjarne Melgaards stjerne på den internasjonale kunsthimmelen, skinner sterkere enn noen gang. Med utstillinger på viktige gallerier og museer over hele verden. Nå sist på Galerie Thaddaeus Ropac i Paris, og Sammlung Friedrichshof Stadtraum. I Oslo skapte han i vinter både beundring og forargelse med utstillingen Melgaard + Munch, The end of it all has already happened på Munchmuseet.

Go with the Flø er også barnas kunstival. Og i år blir det formingsworkshop for store og små barn, med ålesundskunstneren Karin Augusta Nogva. Med en stab av assistenter vil hun ta barna med inn i origamiens verden. Karin vil også ha fortellerstund i gymsalen, der hun vil vise forestillingen Harlekins farfar. En serie underfundige historier om hennes farfar og hvordan han får dagene til å gå. Til historiene har hun små papirfigurer som gjør scenene levende. De blir projisert som sjablonger på veggen ved hjelp av et lysbord.

Go With the Flø er et samarbeid mellom Studio Hugo Opdal, Moods of Norway – og bygdefolket på Flø.

NB! Ta med håndklær og klesskift om du skal padle kajakk. Husk vannet på Flø er vått.

Hvordan kan du «Go With the Flø»?

Kunstivalen finner sted i bygda Flø på Sunnmøre. Denne vakre plassen med rundt 170 innbyggere finner du i havgapet i Ulstein kommune sør for Ålesund. Kunstgalleriet ligger i den nedlagte skolen, og har i løpet av det siste år hatt utstillinger med Damien Hirst, Elmgreen & Dragset, Sverre Bjertnes med flere.

Du kommer til Flø ved å ta fly til Ålesund lufthavn Vigra, hurtigbåt/ferje til Hareid eller kjøre bil via den undersjøiske tunnelen Eiksundsambandet.

Flø feriesenter har turisthytter og plass til telt og bobiler.

Les mer om kunstivalen på hjemmesiden til Studio Hugo Opdal

Vil du vite enda mer om Go With the Flø? Ring Hugo Opdal på telefon 90843210 eller send en epost til hugo@hugoopdal.no

 

Åpningstider for kunstivalen er Lørdag og Søndag 12-17.


Priser fra 4000 kr til 2,3 mill.